lørdag 30. januar 2010

KM 2010 Lørdag 30.januar

Da var første dag i mesterskapet over for våre løpere. Super innsats av alle. Alle løpere er samlet fra hele Troms fylke, i tillegg til Ofoten. Det er stort sett mellom 15 og 25 løpere i hver klasse, aldersbestemt. Endel forfall er det, siden mesterskapet ble flyttet ifra Bardufoss. Løypene var oppfreset i morges, og det var etter forholdene, brukbart. Endel is inne på stadion, og mange løpere var overende. Heldigvis klarte våre løpere å holde seg på beina.

Plasseringene i dag ble: Stine gikk årsbeste, og endte på 6.plass. Andreas lå lenge på palleplass, 3., men til slutt måtte han vike for Bekkevold fra Bjerkvik med 11 sekunder, og endte på 4. Emil gikk sitt beste løp noen sinne, og vi var overlykklige over plasseringen på 13., bare 1 sekund bak gutten foran. Anders gikk et jevnt og flott løp, og endte på 5., og her var de hele 3 gutter på samme plassering. Ole Martin åpnet veldig bra og lå lenge i toppsjiktet. Det buttet imidlertid imot på slutten, og han endte på 8., kun 1 sekund bar Anders og co, på 5.plass.

Når vi tar i betraktning skiforholdene i Ofoten, er prestasjonene meget bra! Gratulere til dere alle med FANTASTISK INNSATS! Kjempekjekke ambassadører for Ballangen ski. Takk!