mandag 15. februar 2010

Bjerkvik i helga

Klubben stilte med 7 lag på fredag. Og Stine og Idunn vant klassen J11/12 år, Ole- Martin og Anders fikk en flott 3 plass i G 15/16 år, Andreas og Emil kapret 4. plass i G 13/14 år, Johannes og Brage tok 4. plass i G 11/12 år, Ulrikke var sporty og stilte i klassen over (J11/12) slik at Marte skulle få en makker, men de endte tilslutt litt nede på lista. Mix 8-10 hadde klubben to lag, og Laurits og Loke kom først over mål, mens Tuva og Per- Anders kom litt lengre bak.
Stor takk til spesielt Johannes og Ulrikke som stilte opp for å få lag.

Lørdag var det 18 løpere som lurte seg ut i løypene. Mange små hadde tatt turen i tillegg til de "vanlige". Tuva, Eline, Per- Anders, Selmer, Ulrikke, Loke, Jardar og Laurits deltok alle blandt de minste, og gjorde en kjempe innsats.
Klubben fikk en sonemester allerede da Idunn seilte i mål som første av dem som gikk 2.km.
Rett bak kom Marte og Stine, som tok 2. og 3. plass i klassen over. Brage kjempet til siste slutt men måtte se seg slått med 2 sek. men var strålende fornøyd med 2. plassen. Johannes fikk 6. plass.
Andreas gjorde det hakket bedre og kom inn på en delt 1. plass. Erling fikk 9. plass denne dagen.