mandag 18. januar 2010

Nordlandscup 3 klassisk

Fellesstart byr på ekstra utfordringer, og masse ekstra spenning. Men enkelte små klasser ble slått sammen, slik at noen klassevinnere fikk bryne seg på eldre løpere. Løypa var tøff, med mange bratte bakker.

Loke mistrives svært i kulden og kom i mål ett stykke bak førstemann.

Martin slet også med kulden og nordlendingene, og kom litt nedpå lista.

Idunn i klassen jenter 11 år, la seg direkte i ryggen på beste 12 års jente, og gjorde et iherdig forsøk på å holde seg der, men den ryggen var umulig å holde. Idunn kom inn til en klar førsteplass i klassen sin. ( nr.2 blant 12 års jentene)

Brage hadde en kjempe dag i sporet, men slet lenge med ett dårlig startspor. Men i de bratte bakkene klatret han på listene. Dessverre måtte han nedi med kneet i en brudulje. og til slutt endte han som 5. beste, bare 14 sekunder etter vinneren.

Malin har sin første sesong i skisporet, og har i helgen gjennomført sine første konkurranser. Og her tenker vi ikke på plassering. men bare framgang. Hun stod helt klart for klubbens største prestasjon. Stå på videre, Malin.

Andreas kom veldig dårlig ut i starten. Jobbet seg inn til en 8. plass til slutt.

Emil stod på alt han hadde og slet seg inn til en delt 12. plass.

Ole og Anders startet sist av våre. Og skulle gå 7,5 km. Ole trivdes godt i den harde løypa og kjempet seg inn til en 3. plass, mens Anders kom inn til en 9. plass.

1 kommentar: