lørdag 16. januar 2010

KM Sprint Sulitjelma

I dag deltok 6 stk fra klubben på sprinten i Sulis. Det var deilig for alle å komme til en plass med snø!Kjempegod innsats kan trygt sies om dagen i dag. Først var det prolog. Ole og Anders gikk godt, og fikk 6. og 7. plass. I finalen avanserte de, og endte på henholdsvis 5. og 6. plass. Emil forbedrer seg stadig, også i dette rennet. Han avanserte i finalen og endte på 14. plass. Andreas gikk til 5. plass i prologen, avanserte til 3. i finalen. På selveste KM i sprint, debuterte Malin! ho gikk inn til 8. i prologen, og endte på 8. i finalen. Kjempeflott Malin! Brage debuterte også i KM-sammenheng, i rekruttklassen. Han gikk inn til 8.plass i prologen, og avanserte helt til 5.plass i finalen. Sprint er gøy! Publikum får følge løperne hele løpet, i korte traseer. I dag var alle finalene preget av eksplosivitet, kamp om plassene, sekundstrider, og fighting helt til målstreken.

Skihytta i Sulitjelma ligger helt oppe i skoggrensa. Her er klart, og fint vintervær. -14 grader, og i dag fikk vi se sola!

Nå smøres det til morgendagens klassisk-renn. Da skal Idunn, Loke og Martin gå, i tillegg til de som gikk i dag. Vi gleder oss veldig. Lykke til!

1 kommentar:

  1. Det her var jo bra!!! Så fint at alle var så flinke --tenk med så lite trening med ski på bena er dette her kjempe!!!!!!!
    Lykke til videre alle sammen!

    SvarSlett